Menu

Over ons

Flexxi-Cura waardeert het dat je de moeite neemt om meer over ons te lezen. Wij zijn Flexxi-Cura en wij verbinden professionele zorgverleners met zorgorganisaties. We hebben zelf veel werkervaring in de branche, waardoor we voor een kwalitatief hoge zorgmatch kunnen zorgen.

Wat Flexxi-Cura uniek maakt

We staan voor kwaliteit en betrokkenheid. We onderscheiden ons vanwege onze ervaring en persoonlijke aanpak. Onze zorgprofessionals worden zorgvuldig geselecteerd en pas gedetacheerd naar de zorgorganisatie wanneer wij vinden dat de twee partijen bij elkaar passen. We bieden onze professionals meer dan alleen werk, we bieden hen ook trainingen en loopbaanbegeleiding aan. Zo is Flexxi-Cura de ideale samenwerkingspartner en ben je als zorgorganisatie altijd verzekerd van competente en deskundige invalkrachten op de werkvloer.

Flexxi-Cura is er voor zowel professionals als zorgorganisaties

Flexxi-Cura vindt integriteit, verbinding maken en ontwikkelingsgericht werken belangrijk. Ons doel is dan ook om het talent van de professionals optimaal te benutten en in te zetten bij onze aangesloten zorgorganisaties. Om het contact transparant en consequent te houden betrekken wij onze opdrachtgevers bij onze planning. Op deze manier kunnen we hen zo vaak mogelijk bedienen met dezelfde, bekende, professional. We houden wekelijks contact met de medewerker en opdrachtgever, aangezien dit op projectbasis gebeurt. We houden onze professionals op de hoogte van onze verwachtingen qua verloop van diensten. Zo bieden wij maatwerk en geven wij vertrouwen en rust bij zowel de zorgorganisatie als professional.

Flexxi-Cura doet meer dan alleen verbinden

Zelfstandigen zijn voornamelijk bezig met uitvoering, administratie en acquisitie. Flexxi-Cura verliest haar professionals niet uit het oog en biedt hen een service om zich te blijven ontwikkelen. Wij bieden trainingen aan op gebied van fysiek ingrijpen, de-escalerend werken en de mogelijkheid van het behalen van een EHBO- en BHV-diploma. De trainingen worden ook aangeboden op aanvraag van onze opdrachtgever wanneer zij dit nodig achten voor een specifiek thema. Op deze manier zorgt Flexxi-Cura ervoor dat de kwaliteit van het werk gewaarborgd blijft.

In welke doelgroepen is Flexxi-Cura actief

We zijn gespecialiseerd in verschillende werkgebieden. Denk daarbij aan; verslavingszorg, forensisch psychiatrische behandeling, geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg, gehandicaptenzorgen, COA medewerkers en algemeen maatschappelijk werkers. We staan er altijd voor open om met nieuwe zorgprofessionals en zorgorganisaties in contact te komen. Bekijk onze vacaturepagina om te lezen wat Flexxi-Cura voor jou kan betekenen en wat voor professionals wij zoeken om voor een goede match te zorgen met onze opdrachtgevers.

Wanneer kun je met Flexxi-Cura contact opnemen

Flexxi-Cura is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Op werkdagen kan dat van 9:00 tot 17:00 uur op +31 (0)30-711 67 99. Buiten kantoortijden is er een achterwacht voor spoed bereikbaar op +31 (0)6- 406 216 43. We zijn ook per mail bereikbaar. Dit kan door ons contactformulier in te vullen op de website of een directe mail te sturen naar info@flexxi-cura.nl